Het is weer zover! Voor de negende keer verkiezen we de Meest Invloedrijke Persoon in de Publieke Gezondheid.

Iedere dag zetten duizenden mensen zich in voor een betere publieke gezondheid van alle Nederlanders. Maar wie maakt voor jou in 2018 het verschil? Geef jouw favoriet door vóór 28 maart!

Publieke Gezondheid is van ons allemaal. En krijgt ook steeds meer aandacht. Bijvoorbeeld via het recent gesloten Nationaal Preventieakkoord. Bovendien zetten iedere dag duizenden mensen zich hier voor in. Via de jeugdgezondheidszorg; het gezonder maken van scholen; het bevorderen van bewegen, het tegengaan van roken, problematisch alcoholgebruik of obesitas. Aandacht voor seksualiteit en soa’s, de zorg voor asielzoekers en statushouders, noem het maar op. Deze mensen verdienen onze steun en waardering. Daar staat deze prijs voor.

Over de prijs
De Meest invloedrijke Persoon in de Publieke Gezondheid is een initiatief van GGD GHOR Nederland en de NPHF. Voor de negende keer wordt deze prijs uitgereikt. Als jij je keuze hebt doorgegeven, zal een vakjury uit de lijst met namen de definitieve winnaar kiezen.
De top drie wordt uitgenodigd voor het Nationaal Congres Volksgezondheid 2019 dat op 11 april aanstaande plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens het congres wordt de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt. Nieuwsgierig wie de prijs eerder wonnen? Dit lees je hier.