Doe je mee aan de verkiezing van de Meest invloedrijke persoon in de publieke gezondheid? Ook dit jaar kiezen we weer de Meest Invloedrijke Persoon in de Publieke gezondheid. Je kunt nu je kandidaten aandragen om de volwaardige opvolger te worden van Connie Rijlaarsdam, initiatiefnemer van het project Nu niet zwanger.  

De verkiezing van meest invloedrijke persoon in de publieke gezondheid is met zijn achtste editie uitgegroeid tot een mooi jaarlijks evenement. Met de uitverkiezing worden de persoon én het project waarvoor hij of zij zich sterk maakt in het zonnetje gezet. Projecten die meehelpen om Nederland bewust een beetje gezonder te maken.

Eerst mag je kiezen
Je kunt je keuze kenbaar maken en daarmee ben je onderdeel van de grote publiekjury. Laat je gedachten eens gaan. Wie heb je op het oog die iets bijzonders heeft bereikt op het gebied van de publieke gezondheid? 

Heb je je keuze gemaakt, geef dan hier je twee favorieten door. Op 30 maart sluiten we de publieksstemming en stellen we de vijf meest genoemde namen vast. Daarna is het woord aan de vakjury. Dit jaar wordt hij gevormd door: Jetta Klijnsma, Commissaris van de Koning in Drenthe, Simon Broersma, hoofdredacteur van Skipr en Connie Rijlaarsdam, winnaar van vorig jaar. Zij kiezen als onafhankelijke jury de winnaar uit alle genomineerden.  

Wie wint er op 10 april?
De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdag 10 april, aansluitend aan het NCVGZ-congres tijdens de borrel (17.30 tot 19.00 uur). Je kunt je gratis aanmelden voor deze uitreiking via info@decongresbalie.nl.  

Over de verkiezing
De verkiezing van de Meest invloedrijke persoon in de publieke gezondheid wordt voor de achtste keer georganiseerd door de NPHF Federatie voor Gezondheid en GGD GHOR Nederland. Eerdere winnaars van Meest invloedrijke persoon in de publieke gezondheid waren: Jos van de Sande, Joan Briels, Frank Klaassen. Mariet Paes, Yvonne Vanneste, Machteld Huber en Connie Rijlaarsdam.