De GGD Appstore was tijdens de ehealthweek 2018 het best scorende evenement. Daarmee heeft de GGD Appstore € 10.000,- euro gewonnen voor de ontwikkeling van een eigen ehealthapp.

Tijdens de afgelopen eHealthweek 2018 hebben deelnemers in een speciaal gemaakte app door Games Solutions Lab kunnen bijhouden waar zij zijn geweest. Daarmee deelden zij hun aanwezigheid via social media en konden zij de verschillende events beoordelen. Met deze app werden deelnemers gestimuleerd om aan zoveel mogelijk events deel te nemen en elkaar te wijzen op interessante bijeenkomsten.

€ 10.000 voor het best scorende event
Op de de slotmanifestatie ICT & Health in de Jaarbeurs in Utrecht ontving de GGD Appstore € 10.000 voor het best scorende event tijdens de ehealthweek. Namens de GGD Appstore ontvingen Petra van Tiggelen, GGD Amsterdam en Pjer Vriens, GGD Rotterdam-Rijnmond de prijs uit handen van Jurriaan van Rijswijk, oprichter van Games for Health Europe. De meest actieve eHealthweek deelneemster, Martine Rooth van eHealth88 en de Hogeschool Utrecht ontving twee vrijkaarten ter waarde van € 750,- voor het Games for Health Europe congres op 8 & 9 oktober 2018.