Tot en met 18 december was het mogelijk uw nominatie voor 2014 bekend te maken. Dit resulteerde in vijf uiteenlopende namen.

Dit zijn de vijf genomineerden, in willekeurige volgorde: Artsen zonder Grenzen, Cisca Koning (scheidend voorzitter KAMG), Machteld Huber (arts en onderzoeker), Paul van der Velpen (Directeur GGD Amsterdam) en Yvonne Vanneste (jeugdarts GGD West-Brabant).

Wie van hen heeft volgens u in 2014 het meest betekend in de publieke gezondheid in Nederland? Met andere woorden: wie is volgens u dé opvolger van Mariet Paes, Frank Klaassen, Joan Briels en Jos van de Sande? Stem voor vrijdag 9 januari op uw favoriet. Want u bent en blijft de jury!

De verkiezing ‘Meest Invloedrijke Persoon Publieke Gezondheid’ is een initiatief van de NPHF Federatie voor Gezondheid en GGD GHOR Nederland en is dit jaar voor de 5e keer georganiseerd.

De uitslag van de verkiezing wordt bekendgemaakt op de nieuwjaarsreceptie van de NPHF Federatie voor Gezondheid op dinsdag 13 januari 2015 en op de sites van GGD GHOR Nederland en de NPHF Federatie voor Gezondheid.